Τώρα και προϊόντα ομορφιάς με άρωμα σορμπέ

sorbet-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2018

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, οι μισοί θέλουν να αδυνατίσουν και οι υπόλοιποι ονειρεύονται σορμπέ χωνάκι στην παραλία. Μήπως να δοκιμάσουμε σορμπέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ μας για αρχή; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Από τη μια η μόδα γίνεται γλυκιά σαν καραμέλα και από την άλλη τα αρώματα γίνονται όλο και πιο φρουτώδη, πιο καλοκαιρινά και παλιμπαιδιστικά. Χωρίς να ξεχνάμε και τα lip-gloss σε διαφορετικές αποχρώσεις και «γεύσεις», όλο και πιο γλυκά, όλο και πιο μαγικά.

Οι παλέτες θυμίζουν έργα ζωγραφικής μπαρόκ και τα πρόσωπα των μοντέλων στις διαφημίσεις φέρνουν στο μυαλό εικόνες από έργα Ρούμπενς και Ρέμπραντ χωρίς να χρειάζεται ευτυχώς να δώσουμε εξηγήσεις για τα νέα πρότυπα ομορφιάς που μάλλον δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Για όσο κρατήσουν πάντως, μπορούμε να φοράμε χωρίς ενοχές κραγιόν με γεύση βανίλιας, σοκολάτας, μάνγκο και λεμόνι, νιώθοντας μεγάλη ανακούφιση τώρα που τα περιοδικά γράφουν ότι το καλύτερο …αξεσουάρ για την άνοιξη είναι οι καμπύλες.

Όπως και να έχει αφού βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από εικόνες από δίμμετρες καλλονές με αψεγάδιαστες επιδερμίδες,  εμείς δεν έχουμε παρά να αναζητήσουμε το άρωμα που μας αρέσει και να το έχουμε πάντα μέσα στην τσάντα μας, στην εκδοχή που προτιμάμε. Κραγιόν, κολόνια, βερνίκια νυχιών, lip gloss, με άρωμα σοκολάτας, βατόμουρου ή μάνγκο ή καλύτερα γρανίτα από λεμόνι σε roll on;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com