Θέλετε να μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της Ariane Labed;

ariane-labed
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2018

Η όμορφη ηθοποιός είναι σύντροφος του Γιώργου Λάνθιμου, είναι Ελληνογαλλίδα και το πρόσωπο για το νέο άρωμα του οίκου Chloe, Νomade. Tι λέει στις πρόσφατες συνεντεύξεις της για τις ερωτήσεις-κλισέ περί ομορφιάς; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Έχει ένα εξαιρετικά φωτεινό πρόσωπο και σπάνια ομορφιά. Η Ariane Labed ξεχωρίζει για ό,τι κάνει, και στις πρόσφατες επιδείξεις μόδας στο Παρίσι όλοι ήθελαν να μάθουν ποια είναι η κοπέλα με το κρεμ Chloe φόρεμα (και άρωμα).

Η ίδια λέει, όταν την ρωτούν, πως έχει συνδέσει τις πρώτες της μνήμες με αρώματα με τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα, «ένα μίγμα από ελιές πατημένες στο πάτωμα, γάτες στον κήπο, σουβλάκι, γιασεμί, τσιγάρα, την πούδρα της γιαγιάς μου, το aftershave του μπαμπά μου…»

Μήπως μοιάζουν και με τις δικές μας αναμνήσεις; Δεν αποκλείεται. Η ίδια λέει πως ακολουθεί πιστά τον τρόπο που η μητέρα της συνήθιζε να βάζει το άρωμά της: πίσω από τα αυτιά, στον λαιμό και στον καρπό».

Κι αυτό κάτι μας θυμίζει…H Αriane Labed μιλάει με ενθουσιασμό για την ιστορία των αρωμάτων, από την αρχαιότητα, την αρχαία Ελλάδα, τους Αιγύπτιους, «υπάρχει κάτι παγκόσμιο με τα αρώματα, γιατί έχει να κάνει με κάτι πολύ προσωπικό όπως είναι η μυρωδιά. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται», θα πει. «Αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα γαλλικά αρώματα έχουν συνήθως σωστή ισορροπία. Ένα γυναικείο άρωμα δεν πρέπει να είναι πολύ γλυκό, αλλά πρέπει να κρύβει μια δόση ανδρικής αίσθησης».

Και ως πρόσωπο του Nomad, η φωτογενής ηθοποιός αποτελεί πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας που ταξιδεύει, νιώθει ελεύθερη, είναι ανεξάρτητη. Στη ζωή της προτιμά τα οργανικά, φυσικά προϊόντα και σήμερα προσθέτει στις μνήμες της, ανάμεσα στις ελιές, το γιασεμί και τα τσιγάρα, έναν …αστακό.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com