Γιατί δεν πουλιέται το σπίτι της Gisele Bundchen και του Tom Brady;

gisele-bundchen-tom-brady
ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2018

Oι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές. Και αν σκεφτείς πως στο συγκεκριμένο διαμέσα στη Νέα Υόρκη έχουν ζήσει ως ζευγάρι η Gisele Bundchen και ο Tom Brady, καταλαβαίνεις ότι η αξία του θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Ή μήπως όχι; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η αλήθεια είναι πως από ό,τι διαβάζουμε, τόσο ο διάσημος αθλητής, όσο και η λαμπερή σύζυγΌς του, έχουν προσπαθήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν να πουλήσουν το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Μήπως φταίει η τιμή; Η αλήθεια είναι πως 18 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαμέρισμα με τέσσερις κρεβατοκάμαρες μπορούν να μοιάζουν πολλά (αρχική τιμή ήταν τα 22 εκ. δολάρια) αλλά αυτό δεν ισχύει αν είσαι από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο.

Για να βλέπουμε πάντως τι γίνεται στον πλανήτη, κι επειδή μας αρέσουν τα ωραία σπίτια με άποψη στο ντιζάιν, το διαμέρισμα των φωτογενών συντρόφων βρίσκεται στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, στη διεύθυνση One Madidon Park.

Η θέα από τον 48ο όροφο είναι μοναδική, το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Peter Marino, που έχει βάλει την υπογραφή του σε κτίρια για τους οίκους Dior και Louis Vuitton, είναι ψηλοτάβανο, φωτεινό και διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο.

Πώς μεταφράζεται αυτό; Σε αίθουσα γυμναστηρίου, μάρμαρο παντού, σκούρα πατώματα, φως, γήινες αποχρώσεις, πισίνα που προσφέρεται για βουτιές, βραδινό μπάνιο και φωτογραφήσεις χωρίς φλας, μια όαση στην καρδιά του Μανχάταν. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com