Όταν η ελληνική μόδα αποκτά μπουτίκ το μέλλον για τους σχεδιαστές της χώρας είναι λαμπερό

aisso-3
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2018

Στα εγκαίνια βρέθηκαν Έλληνες δημιουργοί που έχουν βρει έναν μοναδικό τρόπο να συνδέσουν την εξωστρέφεια με την ελληνικότητα. Μήπως ήρθε η στιγμή να τους ανακαλύψουμε κι εμείς; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Δύο γυναίκες που πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά στην παγκόσμια μόδα, η Αντζελίνα Παπαδοπούλου και η Σύλλα Σιούνα, θέλησαν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα για να ταξιδέψουν τα σχέδια τους παντού.

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.aissofashion.com) και μια μπουτίκ που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, η Aisso φιλοδοξεί, σε συνδυασμό με μια σειρά από σημεία πώλησης στα εγχώρια αεροδρόμια, να δημιουργήσει ένα σημείο συνάντησης, έναν προορισμό ντιζάιν, με άποψη και σύγχρονο περιτύλιγμα, και για τους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας.

Μάλιστα, μία επιτροπή εξειδικευμένων Βρετανών εκπροσώπων από το British Fashion Council, επέλεξε Έλληνες σχεδιαστές, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επόμενη κολεξιόν τους, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Κι επειδή η μόδα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατίθεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για μητέρες και παιδιά, σε μια προσπάθεια, συντονισμένη αυτή τη φορά, να έρθουν κοντά οι άνθρωποι που κατασκευάζουν σήμερα ελληνική μόδα, με την υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και Εμπορίου.
Λέτε να δούμε σύντομα τους «διαδόχους» της Μαίρης Κατράντζου και της Σοφίας Κοκοσαλάκη να ανοίγουν τα φτερά τους;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com