Ποιος θα βάψει την Meghan Markle για τον γάμο της;

meghan-markle
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2018

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Και μπορεί όλοι να αναρωτιούνται ποιος θα συνοδεύσει τη Meghan Markle στην εκκλησία, όμως όλα θα φανούν στην…παράσταση, στην τελετή. Θέλετε να μάθουμε καλύτερα τι θα γίνει με το μακιγιάζ της; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Kάθε κορίτσι ονειρεύεται μια μέρα να φορέσει το νυφικό της και να βρει τον πρίγκηπά της. Με τόσες ταινίες, τόσα παραμύθια με λευκά άλογα και ιππότες, το χάπι-εντ είναι αδιαπραγμάτευτο, τουλάχιστον στα βιβλία και στο φιλμ. Και στην πραγματική ζωή; Τι γίνεται με  μια κοπέλα που έχει συνηθίσει να ζει σε τηλεοπτικά στούντιο και από ηθοποιός θα ζήσει τον ρόλο της νύφης στην πραγματική ζωή;

Η Μeghan Markle λοιπόν δεν θα έχει έναν στρατό από μακιγιέρ και κομμωτές όπως θα φανταζόμασταν για τη μεγάλη μέρα, στις 19 του μηνός, ιστορική μέρα για τους Βρετανούς και τον υπόλοιπο κόσμο που αγαπά τα παραμύθια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express λοιπόν, η Meghan επέλεξε να μην προσλάβει επαγγελματία μακιγιέρ για να τη βάψει, αλλά ζήτησε από δύο στενές της φίλες να αναλάβουν να τη μακιγιάρουν. Τα κορίτσια θα ταξιδέψουν από την Αμερική στην Αγγλία για να είναι κοντά στη φίλη τους, αλλά και για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της.

Εννοείται λοιπόν ότι δεν πρόκειται για επαγγελματίες μακιγιέρ. Οι εκλεκτές θα μείνουν μαζί της στο Κάστρο του Γουίνδσορ και θα βοηθήσουν την Meghan ακολουθήσει το παράδειγμα της Kate Middleton που βάφτηκε επίσης «μόνη» της το 2011, με ρουζ, τονισμένα φρύδια και ροζ χείλη.

Το σίγουρο είναι πως η Meghan Markle δεν θέλει να αλλάξει, λατρεύει τις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και αυτό ακριβώς θα είναι και το ζητούμενο. Όσο για το μέικαπ; Αγαπά τις φακίδες της και δεν θέλει ποτέ να τις καλύπτει, οπότε ετοιμαστείτε για μια πριγκίπισσα με φακίδες και ελαφρώς ηλιοκαμμένο δέρμα. Και πολλά άλογα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com