Ο γάμος της Meghan πλησιάζει και εμείς θυμόμαστε ιστορίες με...τιάρες

meghan-hair-5
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2018

Εμείς μπορεί να μη ζούμε την τρέλα με τον αυριανό πριγκηπικό γάμο της Αγγλίας, αλλά κάτι έχουμε καταλάβει. Λέτε η Meghan Markle να εμφανιστεί με τιάρα, όπως η μητέρα του πρίγκηπα Harry; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Tα σενάρια έχουν αρχίσει εδώ και μήνες για τα μαλλιά της Meghan Markle, για το πέπλο που θα ολοκληρώσει το σύνολο με το νυφικό και φυσικά για το χτένισμα και τα κοσμήματα.

Θα σπάσει το πρωτόκολλο; Δεν θα το σπάσει;
Και τι σημαίνει αυτό; Είναι κάτι που μας απασχολεί; Όχι ιδιαίτερα, αλλά έχει ενδιαφέρον να ανατρέξει κανείς πίσω, για να δει τι είχε κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο της με τον πρίγκηπα Φίλιππο το 1947, γιατί είχε πιάσει τα καστανά της μαλλιά πάνω, με γυαλιστερές μπούκλες, μάλλον για να σταθεί πιο σωστά και η διαμαντένια τιάρα.

Και ύστερα, η πριγκίπισσα Diana για τον γάμο της το 1981, με τον πρίγκηπα Κάρολο, φόρεσε τη διάσημη -δηλαδή πολυφωτογραφημένη- Spencer Tiara, με αστέρι και λουλούδια στις λεπτομέρειες.

Και το 2011, η Kate Middleton δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει στον δικό της γάμο, το οικογενειακό στέμμα Cartier Halo από το 1936, για να πει το «ναι» στον πρίγκηπα Γουίλιαμ και να μη χαλάσει την παράδοση.

Τι θα αποφασίσει η Meghan Markle να κάνει; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. Άλλοι προβλέπουν τιάρα με βέλο, γιατί θα της πήγαινε πολύ, (όλα είναι θέμα στάιλινγκ και μάρκετινγκ), κι άλλοι λένε πως θα πιάσει τα μαλλιά της πάνω, όπως συνηθίζει. Όπως και να΄χει, θα δημιουργήσει μια εικόνα που θα συζητιέται για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν, γιατί τα παραμύθια με τιάρες «φοριούνται» πολύ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com