H Eva Longoria πουλάει το σπίτι της και μετακομίζει στο σπίτι του Tom Cruise

longoria-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2018

Αν δηλώνεις Νοικοκυρά σε Απόγνωση και έχεις πετύχει τους επαγγελματικούς σου στόχους, δεν υπάρχουν όρια σε εκείνα που μπορείς να καταφέρεις. Η Eva Longoria ετοιμάζεται να αποχωριστεί την…παλιά της ζωή. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι σίγουρα εντυπωσιακό το σπίτι της διάσημης ηθοποιού στο Hollywood Hills αλλά έχουμε δει σίγουρα και πιο καλαίσθητη διακόσμηση. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που το αποχωρίζεται.

Η Eva Longoria περιμένει σύντομα να γίνει μητέρα για πρώτη φορά, οπότε σίγουρα οι ανάγκες αλλάζουν. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε να πουλήσει για $3.795 εκ. μια έπαυλη που είχε αγοράσει το 2006, για 3.6 εκ. δολάρια.

Πρόκειται φυσικά για ένα τεράστιο σπίτι με όλες τις ανέσεις, που ξεπερνά τα 8.600 τ.μ, έχει έξι κρεβατοκάμαρες και εννιά μπάνια, μαζί με πέντε επιπλέον ξενώνες με δικά τους μπάνια, ενώ η κρεβατοκάμαρα της 43χρονης ηθοποιού διαθέτει τζάκι και δύο δωμάτια-ντουλάπες, για ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα…

Μαζί με το γυμναστήριο, το κελάρι, την κουζίνα με όλα τα απαραίτητα «εξαρτήματα» για μια Desperate Housewife, την πισίνα, το spa και το μπάρμπεκιου, το σπίτι θα πουληθεί μάλλον πολύ σύντομα. Και η Eva; Έχει αγοράσει το σπίτι του Tom Cruise, έχει μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλς, στο Μαλιμπού, πάνω στην παραλία, κι ένα…ράντσο στο Τέξας, κοντά στο μέρος που γεννήθηκε. Νοικοκυρά σε Απόγνωση; Μόνο στη μικρή οθόνη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com