Meghan Markle: H νύφη δεν το 'σκασε

meghan-wedding-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΙΟΥ 2018

Είδαμε το παραμύθι καρέ-καρέ και μας άρεσε πολύ. Ϊσως γιατί σήμερα έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να ζήσουμε ένα παραμύθι, έστω και ως κομπάρσοι. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Ο γάμος της Meghan και του Harry είχε όλα τα συστατικά του λαβ στόρι: o γαμπρός να δακρύζει και να ψιθυρίζει πόσο τυχερός είναι για τη γυναίκα της ζωής του, άμαξες και κακιές μητριές, πρώην και εστεμμένες.

Και η ουσία; Ας μείνουμε για την ώρα στην πρωταγωνίστρια της γαμήλιας τελετής, την Meghan Markle, που θα μπορούσε να αποθεώνεται σαν «πλαστική» πριγκίπισσα, και αντ' αυτού, εμφανίστηκε όπως συνηθίζει, απλή, γήινη, ένα κορίτσι που γοητεύει όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, γιατί είναι σαν κι εμάς τελικά.

Ναι, επέλεξε να φορέσει ένα κουτύρ νυφικό, εξαιρετικά απλό αν και πολύτιμο, δηλαδή απλησίαστα ακριβό, από τον οίκο Givenchy και Αγγλίδα σχεδιάστρια, και μετά Stella McCartney, ναι, με εξαιρετικά μακρύ πέπλο, γιατί και η απλότητα θέλει μαξιμαλισμό, αλλά βαμμένη σχεδόν άβαφη, με μαλλιά όχι κοκκαλωμένα, όχι μέσα στην λακ, ένα κορίτσι που χαίρεται την ομορφιά του, τις φακίδες του, τη μοναδικότητά του και νιώθει περήφανη για κάθε ψεγάδι, μικρό ή μεγαλύτερο.

Οπότε τι θα γίνει στη συνέχεια της ιστορίας; Ο πρίγκηπας και η πριγκίπισσα θα συνεχίσουν να παραδίδουν μαθήματα ευγένειας και εσωτερικής λάμψης, μαζί με σεβασμό και αγάπη. Ψεύτικες βλεφαρίδες; Κονσίλερ; Contouring; Εxtensions; Μάλλον διαβάζετε άλλο παραμύθι. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com