Μπλε κραγιόν για μεσογειακά κορίτσια

mple-kragion-3
ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2018

Δεν είναι απαραίτητο να δοκιμάζουμε ό,τι βλέπουμε να κυκλοφορεί στο εμπόριο αλλά αν κάτι είναι εντυπωσιακό ή μας αρέσει σε κάποιον που θαυμάζουμε, τότε δεν αποκλείεται να μπούμε στον πειρασμό. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Σας αρέσουν τα έντονα κραγιόν; Οι διαφορετικές αποχρώσεις; Έχετε τολμήσει να βάψετε να νύχια σας φλούο κίτρινα ή μπλε; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν αποκλείεται να έχετε παρατηρήσει στις επιδείξεις μόδας, στις φωτογραφίσεις και στις διαφημιστικές καμπάνιες, μπλε χείλη με άποψη.

Να τρομάξουμε; Όχι, απαραίτητα. Αλλά δεν είναι ό,τι πιο φυσικό να εμφανίζεσαι ξαφνικά με το φόρεμά σου και την λαμπερή σου επιδερμίδα και να βάφεις τα χείλη σου μπλε.

Η Rihanna φυσικά το έχει ήδη δοκιμάσει και μας αρέσει πάνω της, αλλά Rihanna είναι αυτή, αν δεν προκαλέσει με τις επιλογές της, ποια θα προκαλέσει;

Η λύση είναι πιο απλή. Μπορούμε να πάμε σε ένα κατάστημα καλλυντικών και να δοκιμάσουμε να παίξουμε με χρώματα, από μπλε σκούρο μέχρι μπλε ιλεκτρίκ σχεδόν μαύρο. Το έχει λανσάρει και η Beyonce, αν αυτό κάτι λέει.

Απλώς καλύτερα να μην το παρακάνουμε, να μη φοράμε μπλε σύνολο και μπλε αξεσουάρ, αλλά, έστω για αρχή, να δοκιμάσουμε να φοράμε μαύρα και να προσθέσουμε μόνο μια μπλε πινελιά. Μη γίνουμε και Στρουμφάκια... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com