Και η Heidi Klum συλλέγει σπίτια

heidi-klum-house-3
ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2018

Αν την έχετε δει ως παρουσιάστρια και κριτή στο ριάλιτι-διαγωνισμό για σχεδιαστές μόδας, θα έχετε σίγουρα διαπιστώσει πόσο εντυπωσιακή είναι η αισθητική της. Να μη δούμε και το καινούργιο της σπίτι; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Heidi Klum δεν έχει φτάσει να θεωρείται Νο1 μοντέλο ακόμη και σήμερα, έτσι τυχαία. Είναι απαιτηική και δεν το κρύβει. Και τώρα που έδωσε 5.1 εκατομμύρια δολάρια για ένα λοφτ, στο SoHo, ετοιμαστείτε να δείτε ένα μικρό παλάτι.

Όχι ακριβώς μικρό… Εντυπωσιακό σίγουρα. Απλώς είναι διαμέρισμα-παλάτι, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεπερνά τα 4.700 τ.μ, έχει παρκέ παντού, πελώρια παράθυρα, σε μια εξαιρετικά δημοφιλή γειτονιά του Μανχάταν.

Κι όταν το διάσημο μοντέλο αγόρασε το λοφτ, είχε τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια, αλλά έχει ήδη σκεφτεί να το αλλάξει, ενώ έχει άδεια για να αξιοποιήσει και την ταράτσα.

Η Heidi Klum άλλωστε συλλέγει σπίτια ανά τον κόσμο, πάντα με θέα, πάντα ιδιαίτερα, κι έχει έναν μαγικό τρόπο να διακοσμεί τα δωμάτια χωρίς να καταλαβαίνει κανείς πού βρίσκεται.

Γιατί στο σπίτι στο Λος Άντζελες είχες την αίσθηση ότι ήσουν στη Γαλλία, όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της. Ή μήπως σε επεισόδιο του Project Runway;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com