Από πότε η Rihanna σχεδιάζει και εσώρουχα;

rihanna-lingerie-5
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Τελευταία έχουμε συνηθίσει τους διάσημους να εξαργυρώνουν τα likes και τη δημοτικότητά τους, βάζοντας την υπογραφή και την εικόνα τους σε προϊόντα που εξαντλούνται με την πρώτη κιόλας ανάρτηση. Η Rihanna κάνει ακριβώς αυτό. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η αυτοκρατορία της Rihanna. Κάπως έτσι μοιάζει ο τίτλος για την ιστορία που παρακολουθούμε σε εξέλιξη με πρωταγωνίστρια την Rihanna.

Έχετε δει τη συλλογή Savage X Fenty με τα εσώρουχα στο Ίντερνετ; Δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού μόλις ανέβει μια φωτογραφία με ένα σετ, αυτομάτως συνοδεύεται από τη φράση «sold-out».

Σκεφτείτε μόνο τους περισσότερους από 62 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram. Βλέπουν τη συλλογή με μούσα την αγαπημένη τους σταρ. Δεν θα θέλουν να αγοράσουν το σουτιέν ή ένα μπόντι για να της μοιάσουν;

Kαι δε μιλάμε για κάποια μικρή κολεξιόν, αφού περιλαμβάνει συνολικά 90 κομμμάτια, ανάμεσα τους εσώρουχα, πιτζάμες, αξεσουάρ, οτιδήποτε χρειαζόμαστε για τον ύπνο και τη μόδα της κρεβατοκάμαρας, μπροστά και πίσω από την κλειδαρότρυπα.

Και όπως ακριβώς συνηθίζει να κάνει και με τα καλλυντικά της, αφού το μάρκετινγκ στη σύγχρονη εποχή είναι το παν, έχει λανσάρει και τις εφτά αποχρώσεις του…γυμνού, για να ταιριάζει σε κάθε διαφορετική απόχρωση δέρματος.

Επίσης απευθύνεται σε όλους τους σωματότυπους, από XS μέχρι 3XL, ενισχύει την εικόνα των γυναικών που χαίρονται τα επιπλέον τους κιλά και δεν προσπαθούν να τα κρύψουν, με μούσες ακόμη και μοντέλα που ξεχώρισαν για τις καμπύλες τους.

Πώς μπορούμε να τα αποκτήσουμε; Μαθαίνουμε ότι στέλνει εσώρουχα, ακόμη και κορσέδες, σε 210 χώρες, αλλά θα πρέπει να …στηθούμε στην ουρά, ακόμη και ηλεκτρονικά, με υπομονή, γιατί από ό,τι, φαίνεται αυτό το κορίτσι έχει το άγγιγμα του Μίδα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com