Το σπίτι που νοίκιασε η Ariana Grande είναι grande

grande-airbnb-4
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2018

Πριν από μερικά χρόνια, ούτε που θα το μαθαίναμε. Τώρα όμως που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμονεύουν σε κάθε βήμα των σταρ, ακόμη και τα σπίτια τους βγαίνουν σε κοινή θέα. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν πρόλαβε η Αriana Grande να κλείσει το σπίτι από το Airbnb και είχαν κιόλας διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες. Γιατί δε θα πήγαινε μόνη της να μείνει σε ένα σπίτι που νοικιάζεται για 10.000 δολάρια το βράδυ, αλλά με τον σύντροφό της.

Οπότε, το ενδιαφέρον (για ορισμένους) είναι ακόμη μεγαλύτερο. Κι αν απλώς έχεις την περιέργεια να δεις πώς μοιάζει ένα σπίτι που νοικιάζεται για ένα τόσο σημαντικό ποσό;

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν η ευκολότερη χρονιά για την ποπ τραγουδίστρια, οπότε ό,τι και να κανονίσει για τον ελεύθερό της χρόνο, το έχει κερδίσει και με το παραπάνω.

Η Ariana Grande με τον φίλο της, Mac Miller, επέλεξαν να περάσουν λίγες ημέρες σε μια έπαυλη στο Κολοράντο, γνωστή και ως Pulitzer Mansion.

Και είναι πραγματικά παραμυθένια, αν κρίνουμε από τις εικόνες, μέσα στο πράσινο, με έξι κρεβατοκάμαρες, έναν ξενώνα, προσεγμένα μπάνια, εσωτερική πισίνα, μπόουλινγκ, σάουνα…

Εκτός από τα δωμάτια ψυχαγωγίας, υπάρχει και σεφ που φροντίζει για τη διατροφή των διάσημων ενοικιαστών, παροχές χρήσιμες αν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο και θες να ξεκουράζεσαι μακριά από τα βλέματα των φανατικών θαυμαστών σου.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βαρεθούν και θελήσουν να πάρουν τον αέρα τους; Ο οδηγός μπορεί να τους πάει για σκι (με εξοπλισμό που θα βρουν μέσα στο σπίτι) ή στην πόλη που απέχει μόλις ένα δεκάλεπτο. Με το Instagram να αναδημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, δεν θα υπήρχε καλύτερη διαφήμιση για έναν μικρό παράδεισο για απαιτητικούς ενοικιαστές.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com