Και πρέσβειρα η Cate Blanchett

blanchett-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Έχει τη δική της ομορφιά. Και τώρα που η φωτογενής και τόσο ταλαντούχα ηθοποιός, Cate Blanchett, γίνεται το πρόσωπο του Armani, μένει να δούμε τι έχει αλλάξει στο…σενάριο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν έχουν όλες οι ηθοποιοί την ίδια ακτινοβολία. Η Cate Blanchett έχει κάτι από το παρελθόν, θυμίζει σταρ μιας άλλης εποχής, παίζει στο σήμερα, δεν προκαλεί, είναι εξαιρετικά όμορφη και γήινη, αλλά την ίδια στιγμή νιώθεις για κάποιο λόγο ότι μπορείς να ταυτιστείς μαζί της.

Και τώρα γίνεται μοντέλο και μούσα για τα καινούργια αρώματα του Giorgio Armani (Si και. Si Passione), μας μαθαίνει…ιταλικά με αμερικάνικη προσφορά και φωτογραφίζεται με αυτό το πορσελάνινο δέρμα και τα γυάλινα μάτια με κόκκινο φόντο, γράφοντας τη δική της ιστορία στον κόσμο των αρωμάτων και της υπερπροσφοράς της εικόνας.

Αλλά η Cate Blanchett δεν έχει ανάγκη από ρετούς. Γιατί ωριμάζει, μεγαλώνει, χαμογελά με ρυτίδες που δείχνουν πόσο γεμάτη και γενναιόδωρη είναι.

Γι’αυτό και δεν θα είναι απλώς μούσα, αλλά πρέσβειρα του Giorgio Armani Beauty, ως μητέρα, γυναίκα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Για να διαφημίσει με τον δικό της τρόπο προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, όπως μόνο μια αληθινή σταρ μπορεί.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com