Το ξέρατε ότι η Lindsay Lohan είναι στη Μύκονο;

lohan-mykonos-4
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Όταν διαβάζεις σε ελιτίστικα περιοδικά μόδας πως η Lindsay Lohan έχει φτιάξει ένα σημείο απόδρασης στη Μύκονο, θέλεις να δεις εικόνες και να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες. Ή μήπως όχι; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Hθοποιός, παιδί-θαύμα, μια γυναίκα που απασχολεί διαρκώς τα Μέσα με τις επιλογές της, αγαπά απ' ό,τι φαίνεται τη χώρα μας. Τον τελευταίο καιρό, δεν ασχολείται και τόσο με το Χόλιγουντ και το σινεμά, όσο με φιλανθρωπική εργασία στην Κωνσταντινούπολη, όπως επίσης και με τη δημιουργία μιας δικής της επωνυμίας ομορφιάς…

Έχει και κλαμπ με το όνομά της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από ό,τι διαβάζουμε, ετοιμάζεται να ανοίξει ακόμη ένα και στην Ρόδο, ενώ από τον Μάιο πρόκειται να συνδέσει το όνομά της με το Lohan Beach House στη Μύκονο και σχεδιάζει κάτι μεγάλο και για το Ντουμπάι.

Πρόσφατα, η Lindsay Lohan εμφανίστηκε στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο για να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram ιστορίες από το μενού, τα κοκτέιλ, τα φαγητά, τν θέα, τη διακόσμηση, στο «δικό της» σπίτι πάνω στην παραλία, ενώ πρόβαλε κι ένα βίντεο για την προώθηση του resort, φορώντας μπικίνι.

Ευκαιρία να πει πόσο «πολύτιμη» είναι η ζωή και πως «η θάλασσα με απελευθερώνει». Τα κλισέ είναι στο πρόγραμμα. Και το ντιζάιν; Μεσογειακό, αφαιρετικό, μποέμ.

Αν σκεφτεί κανείς ότι η Lindsay Lohan έχει εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο Instagram, καταλαβαίνουμε τι θα γίνει στη Μύκονο. Απλώς για την ώρα δεν έχουμε καταλάβει αν πρόκειται για κλαμπ, εστιατόριο, μπαρ, ξενοδοχείο, ή όλα αυτά μαζί.

Αν επισκεφτούμε φυσικά το site, θα δούμε ότι η φιλοδοξία είναι το Lohan Beach House να εξελιχτεί στο απόλυτο resort, έναν προορισμό με δική του παραλία, εστιατόριο, μπουτίκ με ρούχα και έναν χώρο ευζωίας. Μένει να δούμε τι άλλο μπορεί να προσφέρει εκτός από τα μπολ με φρουτοσαλάτες που βλέπουμε στις φωτογραφίες... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com