Όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι σχεδιάζουν σπορ παπούτσια

athlitika-papoutsia-louis-vuitton
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Tα παπούτσια των σχεδιαστών γίνονται όλο και πιο κακόγουστα. Και δεν μιλάμε μόνο για γόβες και ψηλοτάκουνα, αλλά κυρίως για τα καθημερινά αξεσουάρ των άκρων που μοιάζουν πιο χοντροκομένα από ποτέ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Θυμάστε παλιά που ανατριχιάζαμε και μόνο που σκεφτόμασταν σανδάλια με λευκή κάλτσα; Εν τέλει το είδαμε και αυτό. Όπως επίσης και παπούτσια που μιμούνται τα δάχτυλα των ποδιών και κυκλοφορούν σε όλες τις αποχρώσεις.

Το περίεργο είναι πως τα περισσότερα αξεσουάρ περπατούν ακόμη και στην πασαρέλα, παρίνουν θέση στις βιτρίνες και ξεπουλάνε προτού φτάσουν από τα online shops στους καταναλωτές.

Οίκοι όπως ο Dior, ο Βalenciaga, o Louis Vuitton, ακολουθούν την τάση της εποχής, σχεδιάζοντας και λανσάροντας σπορ λύσεις, που είναι μεν πρακτικές αλλά μάλλον εκκεντρικά κακόγουστες.

Και φαίνεται ότι έχει αλλάξει ακόμη και αυτό που κάποτε θεωρούσαμε φίνο ή κομψό, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες ξεχωρίζουν επειδή οι προτάσεις τους σε άλλες εποχές δεν θα έβγαιναν καν στην παραγωγή.

Οπότε, ετοιμαστείτε να δοκιμάσουμε πλαστικά παπούτσια για το καλοκαίρι, από λευκά μέχρι πράσινα, αθλητικά-κάλτσες, ενώ μην ξαφνιαστείτε αν δείτε και αξεσουάρ με θήκες για να βάζουμε και κέρματα όταν τρέχουμε. Εσείς θα ενδώσετε στις τριχρωμίες στα αθλητικά; Σε αναπάντεχους συνδυασμούς όπως λαχανί με πορτοκαλί και κόκκινο; Περί ορέξεως…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com