Θέλετε να ζήσετε όπως η Shakira;

shakira-house-2
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τώρα που και η Shakira αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της, εμείς δεν έχουμε παρά να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε και να βλέπουμε τις εικόνες για να «κλέψουμε» ιδέες. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για να δουν από κοντά ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Μαϊάμι, πάνω στην παραλία, που πωλείται για 11.6 εκατομμύρια δολάρια.

Κυριαρχεί παντού το λευκό. Και το χρυσό, αφού δεν είναι λίγα τα Grammy από την προσωπική συλλογή της ποπ ερμηνεύτριας που μάλλον θα τα πάρει μαζί της φεύγοντας.

Είναι ένα από τα πολλά σπίτια που βλέπεις στα περιοδικά να θυμίζουν τηλεοπτικό σποτ για διαφήμιση φρουτόκρεμας ή οδοντόκρεμας, με την οικογένεια, τα σκυλιά, τα γατιά, την τέλεια εικόνα που μάλλον δεν υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία μας.

Το σπίτι της Shakira ξεπερνά τα 20.700 τ.μ., έχει μινιμαλιστικό ντιζάιν, έξι κρεβατοκάμαρες και  εφτά μπάνια. Τα στοιχεία από το Λίβανο και την Κολομβία, απ’ όπου και κατάγεται η τραγουδίστρια, είναι εμφανή σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, χωρίς όμως να …φωνάζουν.

Θα ξεχωρίσουμε τους καθρέφτες με τα χειροποίητα στοιχεία, τις πόρτες, το ξύλο, τα έργα τέχνης με τη ματιά της Shakira.
Ένα σπίτι που προσφέρεται για χορό με τη μουσική και τις χορογραφίες του ποπ ινδάλματος που ετοιμάζεται να επενδύσει μάλλον σε κάτι πιο πληθωρικό αυτή τη φορά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com