Η Maria Carey μας προτείνει να γεμίσουμε την μπανιέρα με γάλα

carey-1
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Για να νιώσουμε, όπως λέει, σύγχρονες Κλεοπάτρες. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η ποπ τραγουδίστρια δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί με τις δηλώσεις της, είτε στα περιοδικά, είτε στο ριάλιτι που εμφανιζόταν, για να δείξει ότι η πολυτέλεια δεν έχει όρια όταν είσαι ένα τόσο αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Ή μήπως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική; Δεν πειράζει. Την φανταζόμαστε να απολαμβάνει, όχι το αφρόλουτρό της, αλλά το μπάνιο με κρύο γάλα, όπως λέει, για να παραμένει σφριγηλό το δέρμα της.

Κανένα άλλο μυστικό; Είναι ο τύπος της ντίβας που θέλει να ενισχύει κάθε τόσο τον μύθο. Θυμόμαστε όταν είχε ζητήσει 20 λευκά γατάκια και 100 λευκά περιστέρια για μια παράσταση...

Λέγεται πως απαιτεί σε κάθε ξενοδοχείο που μένει να αντικαθιστούν τη βάση της τουαλέτας και να προσθέτουν χρυσές βρύσες ή τάπες ή κάτι τέτοιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάνει μπάνιο αποκλειστικά με γαλλικό μεταλικό νερό (!), τώρα και με κρύο γάλα.

Η ίδια, στα 48 της χρόνια, διαψεύδει πολλά από αυτά, για να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian και να πει πως της αρέσει να κάνει μπάνιο με κρύο γάλα, επειδή θεωρεί ότι πρόκειται για την καλύτερη θεραπεία ομορφιάς. Και τι έχει να πει για το εμφιαλωμένο νερό; «Φαντάζομαι πως αν δεν υπάρχει καθαρό νερό, θα πρέπει να πλυθώ με μεταλλικό», θα πει. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com