Αλλάζουμε ντεκόρ και διάθεση στην κρεβατοκάμαρα

bedroom-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ποτέ δεν είναι αργά για μικρές αλλαγές στο σπίτι που μπορούν όμως να κάνουν τη διαφορά. Θέλετε να ρίξουμε μια ματιά σε μαξιλαροθήκες και κομοδίνα; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο του σπιτιού που προσφέρεται για χαλάρωση, γι' αυτό και η διακόσμηση πρέπει να είναι ζεν και αφαιρετική, χωρίς πολλά περιττά στολίδια.

Ή τουλάχιστον αυτή ήταν η αντίληψη μέχρι σήμερα. Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσουμε αν προτιμάμε πλέον να είναι εντελώς ουδέτερο το φόντο ή αν έφτασε η στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι πιο τολμηρό, όπως λίγο χρώμα ή φλόραλ καλύμματα για να αλλάξει η διάθεσή μας αυτομάτως.

Ένας στρογγυλός καθρέφτης αποτελεί τάση για τις σύγχρονες κρεβατοκάμαρες και είθισται να τοποθετείται στην κορυφή ακριβώς του κρεβατιού. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε και με άλλα στοιχεία, όπως ένα έργο τέχνης.

Το κομοδίνο μπορεί να έχει ένα μικρό βάζο και ένα ντιζάιν φωτιστικό, που ψιθυρίζει…ηρεμία. Είναι το δωμάτιο στο οποίο διαβάζουμε, ακούμε μουσική, βλέπουμε ταινία, χαζεύουμε το κινητό μας. Να μην έχει και κάτι που να μας ιντριγκάρει επιπλέον;

Το λιλά και το γκρι είναι οι νέες αποχρώσεις για τις σύγχρονες κρεβατοκάμαρες, ενώ το άρωμα της λεβάντας προσφέρεται για νέες αναγνώσεις. Αλλά και τα κρεβάτια πλέον ψηλώνουν, μεγαλώνουν, γίνονται όλο και πιο επιβλητικά και πολυτελή. Μήπως ήρθε η ώρα να…ψηλώσουμε κι εμείς μαζί τους;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com