Tι σχέση μπορεί να έχει μια πρωταθλήτρια του τέννις με τη μόδα;

serena-williams
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τώρα που (και) η Serena Williams λάνσαρε μόλις τη νέα της συλλογή με ρούχα, μένει να δούμε τι έφτιαξε και πόσο θα αντέξει στον χρόνο…Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Πειράζει που ολοένα και περισσότεροι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι επιδιώκουν πλέον να εξαργυρώνουν την επιτυχία τους και με παράλληλες εμπορικές δραστηριότητες;

Η Serena Williams παραμένει μια δυνατή παίκτρια, κερδίζει το ένα πρωτάθλημα τένις μετά το άλλο, πρόσφατα γέννησε και ένα κοριτσάκι, και τώρα θέλησε να δηλώσει και σχεδιάστρια μόδας.

Το αποτέλεσμα; Δεν είναι η πρώτη φορά που η Serena Williams δοκιμάζει να βάλει την υπογραφή της σε ρούχα και αξεσουάρ, αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες αθλητικών ειδών προκειμένου να δείξει και την προσωπική της αισθητική, για πιο σπορ και καθημερινά αντικείμενα πόθου.

Η νέα της συλλογή, που πωλείται από το site που φέρει την επωνυμία της (www.serenawilliams.com), είναι αυστηρά δομημένη αφού αποκαλύπτει μόλις 12 κομμάτια, ανάμεσά τους και ένα λαδί μακρύ φόρεμα, ένα μαύρο τοπ, εσώρουχα, όλα με το λογότυπο S, για να μην ξεχνιόμαστε.

Τι έγραψε η Serena Williams στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

«Λένε πως στη ζωή όλα καθορίζονται από το timing. Το έμαθα στα 18 μου όταν επέλεξα να χαλαρώσω το πρόγραμμά μου στο τένις επειδή ήθελα να σπουδάσω μόδα. Ορισμένοι βιάστηκαν να με κριτικάρουν, αλλά εγώ ήξερα ότι είχα δύο αγάπες: το τέννις και τη μόδα, και έπρεπε να δημιουργήσω χώρο για να συνυπάρξουν. Ύστερα από 15 χρόνια με λάθος ξεκινήματα και ανθρώπους της μόδας που μου έλεγαν «όχι», εγώ συνέχισα να δουλεύω ακόμη πιο σκληρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανακαλύψω τι σημαίνει να επενδύω στον εαυτό μου και να του επιτρέψω να βρει τον τρόπο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Σήμερα είμαι περήφανη για το λανσάρισμα του δικού μου διαδικτυακού καταστήματος. Να μη σταματάς ποτέ να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί το αξίζεις».

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com