Θέλετε να γνωρίσετε την ανηψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

lady-kitty-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Tην ξεχωρίσαμε στον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκηπα Harry γιατί ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η Lady Kitty Spencer τώρα ποζάρει και ως μοντέλο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τα κλισέ είναι στο πρόγραμμα. Και αρκετοί είναι αυτοί που θα βιαστούν να μιλήσουν για την ομοιότητα της φωτογενούς κοπέλας που είναι γαλαζοαίματη και συνδέει το όνομά της με την Lady Diana Spencer.

Είναι λαίδη λοιπόν, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Lady Gaga, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εδώ δεν μιλάμε για ψευδώνυμο, αλλά για αληθινό τίτλο τιμής, και κάπως έτσι η Lady Kitty Spencer είναι το πρόσωπο που διαφημίζει κοσμήματα της εταιρίας Bulgari στα περιοδικά μόδας όλου του πλανήτη, σε διεθνείς τίτλους που σκηνοθετούν ιστορίες για το στιλ σε συνέχειες.

Ένας ιταλικός οίκος, λοιπόν, ο Bulgari, θέλησε να ζητήσει από την Lady Kitty Spencer να γίνει το μοντέλο και η πρέσβειρα των κοσμημάτων, γιατί το παραμύθι θέλει λάμψη, με τιάρα και γοβάκι.

Τι φορούσε στον γάμο…της χρονιάς; Ένα φόρεμα των Dolce&Gabbana και πορτοκαλί γοβάκια. Όσο για το κόσμημά της ήταν εξαιρετικά απλό, γιατί δε θα μπορούσε να το παρακάνει με τόσο εμπριμέ και πληροφόρηση στο ρούχο. Τυχαίο που έχει παρελάσει ως μοντέλο και στο Μιλάνο για το πετυχημένο σχεδιαστικό δίδυμο;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com