Πωλείται το σπίτι από την ταινία «Holiday»

holiday-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Αποκλείεται να μην έχετε δει το φιλμ με την Cameron Diaz που ανταλΛάσσει σπίτι με την Kate Winslet. Eίναι η απόλυτη ταινία για τα…Χριστούγεννα. Και τώρα μαθαίνουμε ότι το σπίτι που «πρωταγωνιστεί» στο φιλμ, πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι σαν το προοίμιο του Airbnb, με τη διαφορά πως στη μεγάλη οθόνη οι δύο κοπέλες απλώς ανταλΛάσσουν σπίτια, μαζί και …ζωές, χωρίς κάποιο αντίτιμο.

Μήπως σας περισσεύουν 15 εκατομμύρια δολάρια για να επενδύσετε σε ένα σπίτι που «έγραψε» καταπληκτικά στον φακό;

Πρόκειται για μια έπαυλη που ανήκει στην Αμάντα (Cameron Diaz), βρίσκεται στο Λος Άντζελες και έχει εφτά κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια, ένα σπίτι για μια μεγάλη οικογένεια που ζει το αμερικάνικο όνειρο.

Και είναι κάτι ανάμεσα σε…bungalow και σε σπίτι-υπερπαραγωγή, σε διαφορετικά επίπεδα, με πράσινο, πισίνες, μινιμαλιστική διάθεση, οργανωμένη κουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια.

Θυμάστε τη σκηνή που η Αμάντα χωρίζει και πετάει τα πράγματα στο αγόρι που αγάπησε και την απάτησε; Σε ένα από τα μπαλκόνια έχει γυριστεί ξανά και ξανά η συγκεκριμένη σκηνή. Στο φιλμ, γείτονάς της είναι ο Jack Black, όπως και αρκετοί ηθοποιοί και σκηνοθέτες βραβευμένοι με Όσκαρ. Πότε μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού να διακτινιστούμε για να το δούμε;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com