Το σπίτι του Βen Affleck θυμίζει Χόλιγουντ

affleck-5
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Δεν αποκαλείται τυχαία το Μεγάλο Σπίτι αφού ανήκει στον «μεγάλο» Ben Affleck, ηθοποιό, σκηνοθέτη και σούπερσταρ. Τώρα που μόλις βγήκε προς πώληση στο Hampton Island, ευκαιρία έστω να το χαζέψουμε … Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή έπαυλη, μέσα στο πράσινο, με πισίνες, μάρμαρα, ψηλά ταβάνια, κουζίνες για φωτογράφηση, αρχαιοελληνική έμπνευση, ένα σπίτι-μουσείο.

Κι όταν ξέρεις ότι εκεί έχει ζήσει και ένας ανήσυχος καλλιτέχνης όπως ο Ben Affleck, τότε αυτομάτως αλλάζει η ενέργεια και δημιουργούνται επιπλέον εντυπώσεις και εικόνες.

Το Μεγάλο Σπίτι λοιπόν καλύπτει συνολικά 6000 τ.μ, με ξενώνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, σχεδόν πέντε μπάνια, πανέμορφα ξύλινα πατώματα, ακόμη και επιβλητικά τζάκια που ζεσταίνουν το σπίτι με κάθε ευκαιρία.

Και υπάρχει και το Oyster House, με σουίτες ικανές να φιλοξενήσουν τουλάχιστον 20 φίλους, αλλά και το Summer Cottage, εκεί όπου βρίσκεται ένα τεράστιο σαλόνι με μεγάλη οθόνη και ό,τι χρειάζεται ένας σταρ του Χόλιγουντ για να περνάει καλά. Κι αν θελήσει ο Ben Affleck να πάει μια βόλτα με τους φίλους τους; Mπορεί να διαλέξει μεταξύ γκολφ και ιππασίας.
Πειράζει που θέλουμε κι εμείς;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com