Πωλείται το διαμέρισμα του θρυλικού Keith Richards

keith-3
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Αν θέλει κανείς να δει ένα ιδιαίτερο σπίτι, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και είναι απόλυτα ροκ, θα πρέπει να περιηγηθεί στο σπίτι του διάσημου κιθαρίστα Κeith Richards. Πάμε να τα…σπάσουμε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Με θέα, ιστορία, ηλεκτρικές κιθάρες, σπασμένες χορδές, λευκούς καναπέδες, ντουλάπες-δωμάτια, για να χωρέσουν τα κοστούμια που διεκδικούν μια θέση σε μουσείο.

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα.
Και μιλάμε για ένα σπίτι που μάλλον μόνο ένας ροκάς μπορεί να εκτιμήσει και να αγοράσει. Το διαμέρισμα λοιπόν του Κeith Richards βρίσκεται σε ένα συγκρότημα στην Fifth Avenue, για το οποίο ζητάει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

Και πρόκειται για ένα σπίτι που αγόρασε ο ίδιος με την γυναίκα του το 2014, αλλά μάλλον το βαρέθηκαν ήδη και θέλουν κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούν να το πουλήσουν εδώ και δύο χρόνια και πολύ πρόσφατα αποφάσισαν να μειώσουν την τιμή, από 10.5 εκ. δολάρια σε 9.995 εκ. δολάρια. Άπιαστο όνειρο;

Δεν πειράζει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για όλους. Έτσι, για την ιστορία, να πούμε ότι το διαμέρισμα του διάσημου κιθαρίστα έχει τρεις κρεβατοκάμαρες, ένα γραφείο-δωμάτιο, τέσσερα μπάνια, τρεις πριβέ ταράτσες και θέα στο Μανχάταν.

Το σπίτι ανακαινίστηκε το 2011, το συγκρότημα παλιότερα ήταν ξενοδοχείο που χτίστηκε το 1929, προσφέρεται για ένα ζευγάρι που ταξιδεύει, βαριέται εύκολα, ακούει μουσική στη διαπασών, χορεύει στη σκηνή και παίζει με πέτρες που κυλάνε αόμη…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com