Η Αriana Grande κι ένα εξώφυλλο που συζητιέται

grande-4
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις το παιχνίδι της ομορφιάς με πρόσωπα που έχουν καθιερωθεί με συγκεκριμένο ίματζ. Και τώρα που η Αriana Grande είπε να αλλάξει, πώς εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue; της Σάντυς Τσαντάκη.

Στην αρχή τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε. Ένα υπέροχο πρόσωπο που έχει πάντοτε σχεδόν τα μαλλιά πιασμένα πίσω, σε μια υπερμεγέθη, καλογυαλισμένη αλογοουρά, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή.

Και να ποζάρει για το εξώφυλλο της αγγλικής Vogue, ξανθιά, γυναίκα πλέον, μυστηριώδης, αισθησιακή, καμία σχέση με το κοριτσάκι που πρωτογνωρίσαμε στο Disney Channel και μετά στα ποπ βίντεο-κλιπ που πρωταγωνιστεί.

Και δεν είναι μόνο το χρώμα των μαλλιών ή το χτένισμα που άλλαξε, αλλά και το μακιγιάζ. Πού είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες της 24χρονης που με δυσκολία ανοιγοκλείνει τα βλέφαρά της από το βάρος της κόλλας;

Είναι η στιγμή που η Ariana Grande εμφανίζεται πιο όμορφη ποτέ, ελαφρώς βαμμένη, τόσο-όσο, αυτό που λέμε επιμελώς ατημέλητη, που είναι και το ζητούμενο όταν θέλεις να γκρεμίσεις και να χτίσεις από την αρχή.

«Η χρονιά που τα άλλαξε όλα», είναι ο τίτλος που συνοδεύει το όνομά της στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού. Η σταρ της ποπ χώρισε, είναι σε καινούργια σχέση, φωτογραφίζεται έναν χρόνο μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ στη διάρκεια της συναυλίας της, αφήνει κάτω τα μαλλιά της, ποζάρει μοιραία και απελευθερώνεται…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com