Σε ποια συμμορία «ανήκει» ο Βασίλης Ζούλιας;

zoulias-1
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Eίναι από τις φορές που η μόδα συναντά τον κινηματογράφο και ξεχνάς τι είναι αληθινό και τι φτιάχτηκε για τη μεγάλη οθόνη. Ακόμη να ράψετε φόρεμα για το…Met Gala; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η πρόσκληση για τη Δευτέρα το βράδυ ήταν συγκεκριμένη. Επίσημη προβολή της ταινίας «Ocean 8», με μια επίλεκτη ομάδα φωτογενών και ταλαντούχων σταρ του Χόλιγουντ, μαζί με πασαρέλα από τον Βασίλη Ζούλια, αλλά και κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, που επιπλέον επιμελήθηκαν την εμφάνιση της Mindy Caling, μιας από τις βασικές πρωταγωνίστριες του φιλμ, στο τελευταίο Met Gala.

© Invision
Για να βρεθούμε τελικά φίλοι της μόδας, του σινεμά, της τέχνης, της ομορφιάς, μοντέλα, σχεδιαστές, κομμωτές, μακιγιέρ, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, χορευτές, από νωρίς στην Αίγλη του Ζαππείου, για να δούμε από κοντά κορίτσια με τιάρες, παραμυθένια φορέματα, εκκεντρικά κοσμήματα που ανατρέπουν την πλοκή του παραμυθιού, ρούχα που θα φανταζόμασταν να «παίζουν» και στην ταινία.

Μόδα και θερινό σινεμά και όνειρο θερινής νύχτας λοιπόν…Και αμέσως μετά το σύντομο καλωσόρισμα του δημιουργού Βασίλη Ζούλια, είδαμε όλα τα μοντέλα να μας περικυκλώνουν, να φέρνουν την Έβδομη Τέχνη πιο κοντά, μαζί με το όνειρο.

Για να ακολουθήσει μια ταινία που φλερτάρει με το στιλ και τη μόδα, οχτώ πολυτάλαντες ηθοποιούς, την Sanda Bullock μελαχρινή και ξανθιά, την Cate Blanchett σε κόντρα ρόλο, τη Rihanna σε ρόλο-έκπληξη, την Helena Bonham-Carter ως σχεδιάστρια μόδας, την Mindy Caling να μεταμορφώνεται ανάμεσα σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μόδας και του κινηματογράφου που είδαμε για δευτερόλεπτα…Anna Wintour, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Katie Holmes…Κομπάρσοι στην ίδια ταινία; Όχι εμείς, κορίτσια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com