Ποια σχεδιάστρια μόδας ετοιμάζει συλλογή ομορφιάς;

isabel-marant-me-tin-loreal
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

H Γαλλίδα σχεδιάστρια Isabel Marant έχει ένα δικό της στιλ. Και τώρα που ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή της, μένει να δούμε τι μας προτείνει να κάνουμε μπροστά στον καθρέφτη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η συνεργασία της Isabel Marant με την H&M πριν από αρκετές σεζόν υπήρξε από τις πιο πετυχημένες. Ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες, χτίζει και εξελίσσει την επωνυμία της με εκλεπτυσμένες προτάσεις, ρούχα που σε αγκαλιάζουν, έχουν θηλυκότητα, δεν φωνάζουν, ούτε τρέχουν πίσω από τάσεις.

Και είναι αυτή ακριβώς η μόδα που μας αρέσει. Οπότε, τι να περιμένουμε από τα προϊόντα ομορφιάς με γαλλικό…άρωμα; Γαλλικό στιλ και έμπνευση από την Άγρια Δύση σε μια νέα συνεργασία αυτή τη φορά, της Ιsabel Marant με την L' Oreal.

Για να αναζητήσουμε σύντομα πέντε προϊόντα για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη, και να βαφτούμε όπως και οι Γαλλίδες που μοιάζουν πάντα περιποιημένες, χωρίς να καταλαβαίνεις πως έχουν τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Το επίσημο λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα παρουσιάσει η Γαλλίδα σχεδιάστρια και τη νέα της κολεξιόν, με τα μοντέλα να αποδεικνύουν ότι το μακιγιάζ smokey μπορούμε να το προφέρουμε πλέον με άνεση και στα γαλλικά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com