Ποιος βιάστηκε να «αντιγράψει» το νυφικό της Meghan;

stella-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Αν σας ζητούσαν να διαλέξετε ένα από τα δύο φορέματα-νυφικά που φόρεσε η Meghan Markle, ποιο θα επιλέγατε; Η Stella McCartney δεν είναι καινούργια στον χώρο. Βρήκε τον τρόπο να ανεβάσει τις πωλήσεις στον οίκο της με έναν πρωτότυπο τρόπο. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ρούχα των σταρ, που έχουν φωτογραφηθεί όσο λίγα, να ξαναβγαίνουν στην παραγωγή..

Ίσως σε κόπιες. Αλλά από τον ίδιο δημιουργό, σπάνια. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney αποφάσισε να σχεδιάσει το λευκό φόρεμα της Meghan για…κοινές θνητές.

Και πρόκειται για ένα ρούχο ιδιαίτερα κολακευτικό, μια δημιουργία μάξι, επιβλητική, εντυπωσιακή, που αφήνει γυμνούς τους ώμους και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και τις επόμενες δεκαετίες.

Το πιο ενδιαφέρον στην ιστορία, για να έχουμε και το απαραίτητο σασπένς, είναι πως μόνο 46 φορέματα θα βγουν επίσημα στην παραγωγή, και τα μισά δεν θα είναι καν λευκά, αλλά μαύρα.

Θέλετε να μάθετε την τιμή του; Υπολογίζεται στις 3.500 λίρες, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη να κλείσει ραντεβού μέσω email, να γίνει αποδεκτό το αίτημά της και να κάνει την πρώτη της πρόβα στο Λονδίνο, στην μπουτίκ της Stella McCartney, στην Old Bond Street.

Δεν θα δείτε το νυφικό στη βιτρίνα, δεν αποκλείεται όμως να το δούμε κάποια στιγμή σε μουσείο. Και για να υπάρχει και χάπι-εντ, η Βρετανίδα σχεδιάστρια δήλωσε πως θα λανσάρει νέα συλλογή με νυφικά για το καλοκαίρι του 2019. Γιατί μια πριγκίπισσα φοράει πλέον πάντα McCartney…. Άντε και Givenchy. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com