Ο Tom Hanks και η Rita Wilson πουλάνε τα έπιπλά τους

hanks-4
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Και δεν είναι ιδιαίτερα καλόγουστα, με τα περισσότερα στις φωτογραφίες να κινούνται στην απόχρωση του πράσινου. Είναι κι αυτή μια άποψη στο ντιζάιν. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μας αρέσει η ιδέα ότι ένα τόσο αναγνωρίσιμο ζευγάρι, μαζί και τόσο πετυχημένο, όπως είναι η Rita Wilson και ο Tom Hanks, αποφασίζουν να αποχωριστούν τα έπιπλα τους και μάλιστα διαδικτυακά.

Ούτε μυστικά, ούτε σε καμία δημοπρασία, τόσο απλά. Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε κι εμείς πώς θα μοιάζει το σπίτι τους, ή ένα από τα σπίτια τους, πώς είναι η αισθητική τους, τι τους αρέσει και σε τι έχουν επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Και η ετυμηγορία; To σίγουρο είναι πως τόσο ο Tom Hanks, όσο και η σύζυγός του, αγαπάνε τις αντίκες, τους βενετσιάνικους καθρέφτες, τα παλιά γραφεία με λεπτομέρειες, αντικείμενα που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι μας, σε ένα παλάτι, σε ένα μουσείο, στο σινεμά…

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη τη συλλογή με έπιπλα του ζεύγους, από τις 27 του μηνός, στο www.viyet.com, αν και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι οι τιμές είναι μάλλον στα…ύψη.

Εκτός κι αν σας φαίνεται λογικό ένας καθρέφτης-αντίκα να ξεπερνά τα 3000 δολάρια, μια ντουλάπα να εκτιμάται στις 4000 δολάρια και ένα ζευγάρι πολυθρόνες στα 5000 δολάρια. Αλλά με τόσα Όσκαρ, τόσες ταινίες, τόσες σπουδαίες ερμηνείες, δεν είναι και λίγο να ξέρεις πως κάθεσαι στην ίδια πολυθρόνα που καθόταν και ο «Βig» Τom, λέγε με Forrest (Gump).

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com