Η μόδα στα κραγιόν μάς ζητάει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε ως τώρα

balmain-3
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ορισμένες γυναίκες θέλουν να τονίζουν τα χείλη τους με κλασικές αποχρώσεις, κι άλλες θέλουν να πειραματίζονται κάθε τόσο με ό,τι πιο τρελό κυκλοφορεί στο εμπόριο. Για όλους έχει η μόδα. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Αν παρατηρήσετε τα χείλη ακόμη και νεαρών κοριτσιών το βράδυ, θα διαπιστώσετε ότι είναι βαμμένα σε απρόσμενες αποχρώσεις. Από μπορντό σχεδόν μαύρο, μέχρι μπλε σκούρο.

Και μπορεί να μας αρέσει η ιδέα ενός ματ κραγιόν που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το δέρμα μας, ενδεχομένως και το χρώμα των μαλλιών μας, αλλά η αλήθεια είναι πως θα πρέπει μια γυναίκα να μπορεί να υποστηρίξει ένα τόσο εκκεντρικό μακιγιάζ.

Ξεχάστε λοιπόν για λίγο, ή έστω αυτό το καλοκαίρι, το φούξια, το κόκκινο, το nude, και ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε κάτι σίγουρα πιο πρωτότυπο. Τι θα λέγατε για γκρι ή μοβ;

Aν δείτε, για παράδειγμα, τη συνεργασία του οίκου Balmain με την L’Oreal, θα καταλάβετε ότι η παλέτα κινείται γύρω από μια...σαφάρι συλλογή για τα χείλη, μια κουτύρ κολεξιόν και φυσικά μια ροκ. Πώς μεταφράζεται αυτό σε χρώμα; Χακί, βιολετί, σοκολατί, ντένιμ…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com