Όταν το ροζ δημιουργεί επανάσταση

beyonce-jay-z-fashion
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Είναι ένα μάλλον παρεξηγημένο χρώμα. Και τώρα που το ροζ ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη του εκδίκηση, μένει να δούμε πώς καλούμαστε να το υιοθετήσουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μην πάει το μυαλό σας σε λάθος περιπέτειες. Η στολή του καλοκαιριού, για γάμους, βαπτίσεις, ιδιαίτερες εκδηλώσεις, αλλά και για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται, είναι πολύ συγκεκριμένη.

Ροζ κοστούμι, κουφετί, φούξια, εσείς διαλέγετε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, αρκεί να είναι «σετ».

Η αρχή έγινε με την πετυχημένη παρουσίαση του οίκου Gucci και την αναβίωση του γυναικείου κοστουμιού στο σήμερα, με μια πιο αφαιρετική διάθεση και σέξι ντεκολτέ, για να θυμηθούμε την Bianca Jagger όταν παντρευόταν τον Mick Jagger με λευκό κοστούμι Yves Saint Laurent.

Και τώρα είδαμε ακόμη και την Beyonce να φοράει ροζ κοστούμι με ζώνη, διαμάντια και την υπογραφή του όχι και τόσο γνωστού Peter Pilotto στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ, στο οποίο συνυπάρχει σε τέλεια αρμονία με τον σύζυγο της, Jay-Z, ευτυχώς, με πετρόλ σταυρωτό κοστούμι. Και μάλιστα στο Λούβρο, μπροστά στη Μόνα Λίζα, όταν όλοι οι τουρίστες έχουν φύγει από το μουσείο. Τυχαίο;

Ροζ κοστούμι όμως έχουν φορέσει και άνδρες, όπως ο Zayn Malik και ο Harry Styles, αλλά θα το προτιμήσουμε σίγουρα σε γυναίκες με αυτοπεποίθηση που αναζητούν κάτι ξεχωριστό, ένα ρούχο που έχει καθιερωθεί, σε μια απόχρωση που «γράφει» καταπληκτικά, αν και όχι πάντα.

Ροζ κοστούμι έχει φορέσει η Salma Hayek, αλλά και η Jackie-Kennedy (σε μορφή ταγέρ) την ημέρα που δολοφονήθηκε ο άνδρας της, και η Hillary Clinton με τα ροζ συνολάκια μάλλον δεν τα πήγε και τόσο καλά στην πολιτική της καριέρα. Πώς το λέει η Beyonce; «Everything Is love». Άντε και στα δικά μας.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com