Aκόμη να αγοράσετε λευκό αϊλάινερ;

white-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Kάποτε φορούσαμε λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού για να φαίνεται πιο μεγάλο. Και τώρα που ανακαλύψαμε το λευκό αϊλάινερ, τι αλλάζει στην πλοκή της ιστορίας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Mια δοκιμή θα μας πείσει. Αρκεί να δούμε πως με μια μόνο κίνηση, βάφοντας τα μάτια μας με λευκό, υγρό αϊλάινερ, θα δούμε το βλέμμα μας να γίνεται πιο φωτεινό, καθώς δημιουργείται η τέλεια αντίθεση με το δέρμα μας.

Αλλά και με τις μαύρες βλεφαρίδες, όπως επίσης και με την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα. Και είναι μια τάση που ξεκίνησε από τη διεθνή πασαρέλα για να τη δούμε να αποθεώνεται και στο κόκκινο χαλί, για να φτάσει στην καθημερινότητα του καλοκαιριού σαν ένα μυστικό που γνωρίζουν λίγες.

Όχι πια. Γιατί κάθε σταρ το φοράει διαφορετικά. H Rihanna, για παράδειγμα, φόρεσε λευκό αϊλάινερ στο πλάι όταν εμφανίστηκε στις επιδείξεις ανδρικής μόδας του οίκου Louis Vuitton, ενώ η Kristen Stewart το τοποθέτησε σε όλο το βλέφαρο για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις Κάννες. Μπορούμε να εμπνευστούμε από την Bella Hadid, την Margot Robbie, την Gigi Hadid. Και το είδωλό μας στον καθρέφτη.  

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com