Τσάι και συμπάθεια στο κουκλόσπιτο της Donatella

donatella2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Tα μικρά κορίτσια παίζουν με τις κούκλες τους. Και τα μεγάλα; Όταν υπάρχει το Instagram, ολόκληρα σκηνικά στήνονται για να δούμε πώς αλλάζουν οι αναλογίες στο παραμύθι. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, γίνεται κάτι καινούργιο, μια νέα κατασκευή, ένα νέο…έργο, για να δούμε πως στη μόδα, στην ομορφιά, στο ντιζάιν, όλα γίνονται. Για περισσότερα likes πλέον. Και πωλήσεις, φυσικά.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η έπαυλη του οίκου Versace, το παλάτι, σε μίνι σκηνικό, φτιαγμένο αποκλειστικά για φωτογραφήσεις και αναρτήσεις στο Instagram. 

H νέα μόδα λοιπόν θέλει πολυκαταστήματα σε μητροπόλεις της μόδας και του ντιζάιν να φιλοξενούν εντυπωσιακές κατασκευές που χωράνε αποκλειστικά δύο άτομα, για να ενταχθούν σε έναν μικρόκοσμο, πλασματικό, φωτογενή, αναλώσιμο.

Κάπως έτσι η Donatella Versace μόλις βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο της Μόδας από το αμερικάνικο συμβούλιο CFDA, βρέθηκε να πίνει καφέ στα κεντρικά γραφεία του Instagram, παρακαλώ, με την Εva Chen σε μια μικρογραφία της έπαυλής της, με όλα τα διακοσμητικά, καρέκλες, κρεβάτια, μπαρόκ περιτύλιγμα και περιεχόμενο. Και φυσικά πορσελάνη με την υπογραφή Versace. Τσάι και συμπάθεια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com