Πόσα χρήματα ζητάει ο Rob Lowe για να πουλήσει το σπίτι του;

lowe-4
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τα κορίτσια της γενιάς του ήταν ερωτευμένα με το όμορφο αγόρι που ήταν εξαιρετικά φωτογενές σε όλες τις ταινίες της εποχής. Και τώρα που ο Rob Lowe πουλάει το σπίτι του, να μη ρίξουμε μια ματιά; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Φανταστείτε έξι κρεβατοκάμαρες, 10.000 τ.μ, μια έπαυλη μέσα στο πράσινο που πωλείται για 47 εκατομμύρια δολάρια, με την αισθητική ενός ηθοποιού του Χόλιγουντ που μεταπήδησε από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη, με επιτυχία.

Είναι το σπίτι που ανήκει στην οικογένεια του Rob Lowe ήδη από το 2005, εκεί όπου μεγάλωσαν τα δύο παιδιά του σταρ του κινηματογράφου. Και όπως θαυμάζουμε τις εικόνες με τα δέντρα, τον φροντισμένο κήπο, νομίζουμε ότι πρόκειται για πεντάστερο ξενοδοχείο…

Για τους ενδιαφερόμενους, πάντως, το σπίτι του δημοφιλούς ηθοποιού βρίσκεται στην Καλιφόρνια, έχει φωτογραφηθεί ξανά και ξανά και όποιος το αγοράσει, θα μπορεί να ζητήσει…ζάχαρη από τη γειτόνισσα, Oprah Winfrey.

Δύσκολοι καιροί για…αγοραστές. Εκτός από τα εννέα τζάκια, το σινεμά και το κελάρι, υπάρχει ξενώνας και σπίτι στην πισίνα με δική του κουζίνα, όπως επίσης και γήπεδο του τένις. Ένα παραδοσιακό ράντσο με μοντέρνες προδιαγραφές. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com