Tι χρώμα κραγιόν φορούσε η Farrah Fawcett;

farrah-fawcett
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Είναι η στιγμή που σκέφτεται κανείς: τι άλλο θα σκεφτούν οι μακιγιέρ, σε συνεργασία με τις εταιρείες καλλυντικών, για να πουλήσουν; Οι σταρ του παρελθόντος που έφυγαν από τη ζωή γίνονται μούσες μετά θάνατον. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Farrah Fawcett υπήρξε μια πανέμορφη γυναίκα που ξεχώρισε για την ομορφιά της, μέσα κι έξω, καθιέρωσε ένα στιλ χτενίσματος, ντυσίματος, μακιγιάζ.

Και τώρα που μαθαίνουμε ότι κυκλοφορεί ένα ροζ κραγιόν στην απόχρωση που η ίδια λάτρευε και φορούσε, ευκαιρία να το δοκιμάσουμε, για να ξαναθυμηθούμε την λάμψη μιας γυναίκας που έγινε πρότυπο ομορφιάς, σε έναν κόσμο χωρίς likes και stories.

Και μπορεί η Αμερικανίδα ηθοποιός να πέθανε το 2009, σχεδόν πριν από μια δεκαετία, στα 62 της χρόνια, ο μακιγιέρ και φίλος της όμως, Patrick Foley, θέλησε να δημιουργήσει μια απόχρωση που της ταίριαζε απόλυτα, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό στην Αμερική, με τα έσοδα να διατίθενται στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά της, για την έρευνα και την πρόγνωση του καρκίνου.

Ροζ λοιπόν, σχεδόν φούξια, ρομαντικό, καλιφορνέζικο, δροσερό, στο χρώμα της τσιχλόφουσκας και της γλυκιάς ζωής, για μια γυναίκα που όμοια της δεν υπήρξε, και σίγουρα αν ζούσε σήμερα, θα παρατηρούσε χωρίς να θέλει να αλλάξει τίποτα απολύτως στη δική της ιστορία.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com