Εσείς πόσες κρέμες βάλατε σήμερα στο πρόσωπό σας;

frontida-omorfias-gunaika-krema-prosopou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Mήπως το έχουμε παρακάνει με τα βαζάκια και τα μαγικά μπουκαλάκια που υπόσχονται αιώνια νεότητα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Σύμφωνα με έρευνα, πάντως, οι γυναίκες σήμερα παραδέχονται πως χρησιμοποιούν ακόμη και δέκα διαφορετικά προϊόντα μέσα στη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να περιποιηθούν το δέρμα τους.

Κι αν τελικά δεν κάνουμε μόνο καλό αλλά υπάρχουν και…παρενέργειες με τόση υπερβολή; Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην εμπιστευόμαστε πλέον ένα προϊόν με διαφορετικές χρήσεις και ακολουθούμε την...κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς, που περιλαμβάνει τουλάχιστον 10 βήματα και αντίστοιχα βαζάκια.

Και βέβαια όλα γίνονται στην υπερβολή. Λέγεται λοιπόν ότι δεν αρκεί πλέον να πλένουμε το πρόσωπό μας με ειδικό σαπούνι, αλλά να το πλένουμε και να το ξεπλένουμε δυο φορές και με διαφορετικά προϊόντα, για καλύτερο και πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Τι άλλο θα ακούσουμε ή, καλύτερα, τι άλλο θα κάνουμε; 

Και το κόστος; Eδώ δεν υπάρχουν όρια, γιατί το θαύμα κρύβεται πάντα στην επόμενη συσκευασία που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη. Και ειδικά σήμερα που, όπως και στο φαγητό, έτσι και στην ομορφιά θέλουμε να ξέρουμε και το τελευταίο συστατικό, η ματαιοδοξία με ονομασία προέλευσης θα φορεθεί πολύ και φέτος. Με μέτρο, κορίτσια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com