Μπορεί ένα φουσκωτό στρώμα να θεωρηθεί συλλεκτικό;

missoni-funboy-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Όταν το ντιζάιν φλερτάρει με αντικείμενα για τον κήπο, την πισίνα, τη θάλασσα, το νερό, την άνεσή μας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι η αισθητική θα είναι…εμπριμέ. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Ειδικά τώρα που, μετά τους μονόκερους, τα cupcakes, τα κομμάτια πίτσα, όλα πλαστικά, χρωματιστά, φουσκωτά, είδαμε την καινούργια συλλογή με στρώματα από τον οίκο Missoni για να μαντέψουμε και την εξέλιξη.

Με πεταλούδες, έργα τέχνης που επιπλέουν στο νερό, μας φτιάχνουν τη διάθεση, τα βλέπουμε ήδη να απαθανατίζονται και να ζωντανεύουν σε ιστορίες σε συνέχειες στο Instagram και live αναμεταδόσεις.

Και τι σχέση αλήθεια μπορεί να έχουν όλα αυτά με το ντιζάιν; Όταν ένας οικογενειακός οίκος, όπως ο Missoni (σε συνεργασία με την εταιρία Funboy), αποφασίζει να ασχοληθεί με κάτι τόσο εφήμερο, θέλεις να μπορείς να το αποκτήσεις και να το έχεις μαζί σου για στρώμα στη θάλασσα, στον κήπο, στη βεράντα, ακόμη και στο σαλόνι, για λίγο καλοκαίρι…εντός.

Μια ωραία πεταλούδα; Kαι πολλές ακόμη, με κίτρινα, πορτοκαλί και μοβ πουά, ρίγες, χρώματα, αναπάντεχες χρωματικές συγκρούσεις. Προσοχή στους…αχινούς στα βράχια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com