Tι σχεδιάζει η Penelope Cruz;

cruz-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Γνωρίζουμε την Penelope Cruz σαν μούσα, μοντέλο, ηθοποιό, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Θέλετε να δούμε τι ετοιμάζει τώρα και σαν σχεδιάστρια κοσμημάτων; της Σάντυς Τσαντάκη

Eίναι μάλλον δοκιμασμένη σαν συνταγή.

Και μας αρέσει η ιδέα ότι μια γυναίκα που έχει δοκιμάσει τόσους διαφορετικούς ρόλους, βάζει την υπογραφή της τώρα σε κοσμήματα σε συνεργασία με τον οίκο Swarovski.

Γιατί οι περισσότερες σταρ θέλουν να εξαργυρώσουν τώρα την αναγνωρισιμότητα τους και με εμπορικά προϊόντα, αντί να ποζάρουν απλώς σαν μοντέλα και να υπογράφουν συμβόλαια εκατομμυρίων.

Η Penelope Cruz λοιπόν δεν έχει βαρεθεί να λέει την ίδια ιστορία, ότι δηλαδή, ήδη από την ηλικία των εφτά, έκοβε τις σελίδες των περιοδικών και συνήθιζε να σχεδιάζει ρούχα και κοσμήματα.

Και να ντύνει τις κούκλες της; Σημασία έχει ότι μπορεί να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, έστω και τώρα. Και σίγουρα με λιγότερο ρίσκο. Γιατί μια γυναίκα που περπατά και στέκεται στο κόκκινο χαλί ξέρει σίγουρα τι κοσμήματα θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες, που δεν μπορούν να ξοδέψουν μια περιουσία για ένα αξεσουάρ.

Και ούτε θέλουν να συμφιλιωθούν με την κόπια. Οπότε κάπως έτσι η Penelope Cruz σχεδίασε μια συλλογή για το Atelier Swarovski, ξεκινώντας με ένα δαχτυλίδι που δημιούργησε για την αγαπημένη της γιαγιά.

Για να γεννηθεί τελικά μια κολεξιόν που έχει άρωμα από Χόλιγουντ, κάτι από Κάννες, δεν κοστίζει καθόλου φθηνά τελικά (το πιο «οικονομικό» κόσμημα ξεπερνά τα 8.000 ευρώ) αλλά Penelope Cruz είναι αυτή. Να μην ανεβάσει λίγο το κασέ;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com