Ακόμη να κόψετε τα μαλλιά σας καρέ;

kare-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

To Παρίσι δεν γεννάει μόνο τάσεις στη μόδα, αλλά και στην ομορφιά. Και τώρα που μπλόγκερ, σταρ, μοντέλα, εμφανίστηκαν με κοντά μαλλιά, καρέ, γεωμετρικά, ελεύθερα, κλείνουμε ήδη ραντεβού για κούρεμα. της Σάντυς Τσαντάκη

Ακόμη και ο απόλυτος κομμωτής της πασαρέλας Guido Palau θέλησε να κόψει λίγο τα μαλλιά των κοριτσιών προτού βγουν στην πασαρέλα του οίκου Dior.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Γιατί τις περισσότερες φορές οι επαγγελματίες του χώρου «βολεύονται» με περούκες, προτού ξεσπάσουν στα μοντέλα με δραματικές αλλαγές.

Και είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε σούπερ μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών και στις επιδείξεις μόδας, αλλά και στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, να φωτογραφίζονται με μαλλιά πάνω από τους ώμους, ίσια, ή με μία ελαφριά κλίση.

Κυματιστό καρέ… Καμία σχέση με το στυλιζαρισμένο χτένισμα της Anna Wintour που έχει καθιερώσει ένα στιλ καρέ, δανεικό από τη δεκαετία του 30.

Το νέο καρέ είναι φρέσκο, αποτελεί καινούργια πρόταση και πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες. Και είναι η ευκαιρία αν θέλετε να αλλάξετε και το χρώμα των μαλλιών σας, γιατί αν δεν το κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι, πότε θα το τολμήσουμε;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com