H Penelope Cruz τώρα και μούσα

penelope-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μετά την Julianne Moore, την Anna Mouglalis, την Keira Knightley, η Penelope Cruz τώρα θα ποζάρει και σαν μούσα του οίκου Chanel και μάλιστα στα 44 της χρόνια. της Σάντυς Τσαντάκη

Παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε. Σύζυγος του Javier Bardem, μούσα του WoodyAllen, περιζήτητη ηθοποιός, η Penelope Cruz έχει έναν ακόμη λόγο πλέον να χαίρεται.

Γι’αυτό και εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, ειδικά για την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, προκειμένου να εμφανιστεί και να φωτογραφηθεί με τουίντ ταγέρ, αλυσίδες, καπιτονέ τσάντα, παπούτσια με CC σαν λογότυπο.

Δεν έχει σημασία που δεν είναι Γαλλίδα, ούτε χρησιμοποιεί τη μόδα σαν όπλο για να γίνει ακόμη πιο αναγνωρίσιμη. Δεν έχει υποδυθεί την Coco Chanel στο σινεμά, αλλά θα μπορούσε να το δοκιμάσει κι αυτό.

Mademoiselle Penelope λοιπόν. Φανταστείτε την με ροζ τουίντ φόρεμα, σοβαρότητα και κλασικό στιλ, για να δείτε τη διάδοχο της Margot Robbie, τηςKristen Stewart, της Lily-Rose Depp. Aπό την τελευταία, σίγουρα θα την προτιμήσουμε. Και η Penelope, έχει υποδυθεί τουλάχιστον και μια Πελαγία στον κινηματογράφο…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com