Το μάτι της γάτας θα φορεθεί και του χρόνου

fendi-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Στις επιδείξεις κουτύρ δεν βλέπουμε μόνο τα παραμυθένια φορέματα, αλλά και υπέροχες κομμώσεις και μυστικά μακιγιάζ. Ακόμη να πάρετε το μαύρο μολύβι στο χέρι; της Σάντυς Τσαντάκη

Aν νοσταλγείτε τη δεκαετία του 60, αυτή είναι η ευκαιρία να την ξαναθυμηθείτε με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο, ειδικά τώρα που η ομάδα μακιγιάζ του Sam McKnight για τον οίκο Fendi και την πιο πρόσφατη επίδειξη υψηλής ραπτικής του οίκου στο Παρίσι, τόνισε ιδιαίτερα τα μάτια.

Φανταστείτε πληθωρικούς κότσους και μάτια που έχουν έντονο περίγραμμα, ακόμη περισσότερο και από την απόπειρα της Amy Winehouse να υιοθετήσει την αγαπημένη της δεκαετία αρκετά χρόνια μετά.

Το καινούργιο στοιχείο στο μακιγιάζ στα μοντέλα που παρήλασαν στην επίδειξη κουτύρ με την υπογραφή Fendi ήταν το στοιχείο της έντονης αντίθεσης.

Αν λοιπόν επιχειρήσουμε να μιμηθούμε το ίδιο μακιγιάζ θα πρέπει να βάλουμε ένα ουδέτερο, ροζ κραγιόν, να παίξουμε με ροζ, κοραλί ρουζ και να σχεδιάσουμε με απόλυτη ακρίβεια τα μάτια μας, από κάτω και πάνω, ακολουθώντας το εσωτερικό των ματιών, για να δημιουργήσουμε ένα… γατίσιο αποτέλεσμα. Γιατί και το μάτι της γάτας μπορεί να μιλήσει… γαλλικά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com