Tρεις αποχρώσεις για βαφές το καλοκαίρι

mple-mallia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Είναι η στιγμή που μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας και να μην το μετανιώσουμε. Να μεταμορφωθούμε σε… γοργόνες ή Marilyn. Θέλετε να διαβάσουμε το σενάριο να δούμε αν μας ταιριάζει; της Σάντυς Τσαντάκη

Mπλε σαν τον ωκεανό.

Το μοντέλο Hailey Baldwin το τόλμησε ήδη, να βάψει δηλαδή τα μαλλιά της τιρκουάζ, στους ώμους, με αφέλειες, και μόλις ανέβασε την φωτογραφία της στο Instagram, υποθέτουμε ότι είχαν εξαφανιστεί τα σπρέι με την αντίστοιχη απόχρωση στα ράφια.

Το ίδιο περίπου, αν και σε πιο σκούρο, τόλμησε και η Kim Kardashian, οι αδερφές της, όπως και η Beyonce. Κι αν δεν είμαστε έτοιμες για ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε να βάψουμε μικρές ή μεγαλύτερες τούφες, σαν ανταύγειες από τη μαγεία της θάλασσας, όπως ένα άλλο μοντέλο, η Constance Jablonski.  

Πλατινέ σαν τον ήλιο. Το λάνσαρε πρώτη η Lily Allen, για να γίνει σχεδόν αγνώριστη, στις επιδείξεις του οίκου Chanel για τον κόσμο της υψηλής ραπτικής, η Karlie Kloss, η Ariana Grande, για να δούμε την αλογοουρά της να χορεύει σαν τις κούκλες, με τις οποίες, παίζουν τα μικρά κορίτσια στα ροζ δωμάτια.

Όσο πιο τρελή η απόχρωση που θα επιλέξουμε, τόσο πιο δροσερή, δηλαδή, απόλυτα καλοκαιρινή. Μπορεί να είναι και τρία χρώματα μαζί, φλούο πάντα, εκκεντρικά, σαν αυτά που δοκίμασε η Nicki Minaj, η Sienna Miller, η Cara Delevigne. Μπλε και πράσινο, φούξια με μαύρη ρίζα, γιατί καλοκαίρι είναι, τα χρώματα μας πάνε πολύ, ειδικά όταν ξέρουμε ότι θα ξεθωριάσουν με την πρώτη σταγόνα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com