Θα φορούσατε ποτέ κίτρινο αϊλάινερ;

gunaika-kitrino-eyeliner
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

To βλέπουμε στις φωτογραφίες και προσπαθούμε να φανταστούμε πώς θα μπορούσαμε να το υιοθετήσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς. Νομίζετε ότι θα σας ταίριαζε μια κίτρινη πινελιά σε κάθε βλέφαρο; της Σάντυς Τσαντάκη

Το κίτρινο αϊλάνερ, υγρό, εντυπωσιακό απρόσμενο, είναι μια ακόμη τάση της ομορφιάς που ξεκίνησε από το Instagram. Και μπορεί να μας αρέσει ο μινιμαλισμός και η αφαίρεση το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να πειραματιστούμε λίγο παραπάνω.

Ειδικά τώρα, που έχουμε αρχίσει να μαυρίζουμε λίγο, παίζουμε με αντιθέσεις και η συμφιλίωση μιας λεπτής, μαύρης γραμμής, με το κατάλληλο κίτρινο αϊλάινερ, μπορεί να λειτουργήσει απόλυτα, για μια ξεχωριστή εμφάνιση, διαφορετική από ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Κι αν απλώς θέλουμε να φλερτάρουμε με το μακιγιάζ και να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο; Mπορούμε να προσθέσουμε αρκετή τερακότα στα μάγουλα, στο μέτωπο και στη μύτη, να περάσουμε δυο κίτρινες γραμμές στα βλέφαρα, μαύρο μάσκαρα και να δούμε πώς συνδυάζεται όλο αυτό με ένα φλόραλ ρούχο. Αν είμαστε στο θέμα, θα αρχίσουμε να ανθίζουμε και μέσα μας, έτσι για αρχή.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com