Χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι;

gunaika-mallia-xoristra
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η δεκαετία του '70 ζωντανεύει ξανά και ξανά μέσα από την υψηλή... κομμωτική της καθημερινόητας. Θέλετε να δούμε τις βασικές διαφορές με το σήμερα; της Σάντυς Τσαντάκη

Οι έφηβες και οι μαμάδες τους είναι χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Τα νεαρά κορίτσια ισιώνουν καθημερινά τα μαλλιά τους και τα χωρίζουν με απόλυτη πειθαρχεία στη μέση, τιθασεύοντας και την τελευταία τρίχα, την ίδια στιγμή που οι μαμάδες τους παίζουν με τις φράντζες και την χωρίστρα στο πλάι.

Κι αν αντιστραφούν οι ρόλοι; Kι αν θελήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα κρυφά μηνύματα; H χωρίστρα στη μέση μας θυμίζει τα παιδιά των λουλουδιών και μας επιστρέφει στην εποχή της αθωότητας, την ίδια στιγμή που η χωρίστρα στο πλάι μπορεί να είναι σίγουρα πιο σέξι και λιγότερο παιδική, προσδίδοντας ένα πέπλο μυστηρίου.

Οπότε το μόνο που μένει είναι μια πρόβα στον καθρέφτη για να δούμε τι μας πηγαίνει τελικά περισσότερο. Αν έχουμε φαρδύ κούτελο, σίγουρα οι αφέλειες ή η χωρίστρα στο πλάι θα κλέψουν τις εντυπώσεις, ενώ σε ένα πιο λεπτεπίλεπτο πρόσωπο, η χωρίστρα στη μέση κρατάει τη σωστή ισορροπία. Αν έχουμε και σωστά τονισμένα φρύδια, τότε η αναβίωση των seventies μπορεί να έχει ήδη και το δικό της σάουντρακ. Love is in the hair.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com