Tώρα και η Camila Cabello λανσάρει σειρά μακιγιάζ

havana-1
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Ένα φρέσκο κορίτσι, ιδιαίτερα δημοφιλές στους εφήβους, σκέφτηκε να συνεργαστεί με την εταιρία L’Oreal. Γιατί ποιο κορίτσι, μικρότερο ή μεγαλύτερο, δεν θέλει να μοιάσει στην Camila Cabello; της Σάντυς Τσαντάκη

Eίναι μελαχρινή, αισθησιακή, λαμπερή. Η Camila Cabello εμπνέεται από την Αβάνα, και τον ρυθμό της Κούβας, για μια συλλογή μακιγιάζ που ζωντανεύει χρώματα και αρώματα.

Ή τουλάχιστον αυτό μοιάζει να υποστηρίζει η ίδια, η οποία έχει παίξει και τον ρόλο της πρέσβειρας της εταιρίας καλλυντικών για τουλάχιστον έναν χρόνο και τώρα μοιάζει έτοιμη να δηλώσει και επαγγελματίας… μακιγιάζ. Ή εφευρέτης των σωστών αποχρώσεων.

Φανταστείτε λοιπόν μια συλλογή από 14 προϊόντα, με ονομασία… προέλευσης, Havana, όπως είναι το ομώνυμο τραγούδι που την έκανε γνωστή, και η γενέτειρα της νεαρής ερμηνεύτριας.

Τι να περιμένουμε να δούμε, να δοκιμάσουμε, να λανσάρουμε κι εμείς με τη σειρά μας; Σίγουρα μια τερακότα, αϊλάινερ για τα φρύδια και τα μάτια, σκιές και lip gloss, σε εξωτικές αποχρώσεις και συσκευασίες που φτιάχνουν τη διάθεση.

Και πότε θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο; Τον Αύγουστο, για να μπορούμε να τραγουδάμε και να φλερτάρουμε με την ιδέα της Κούβας, γιατί ο χειμώνας που έπεται φαίνεται μάλλον μουντός και μονοχρωματικός.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com