Πόσο χρωματιστά αντέχουμε να είναι τα γυαλιά ηλίου μας;

havaianas-2
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Όταν μια αναγνωρίσιμη εταιρεία από τη Βραζιλία, συνδέει την επωνυμία της με απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία και την υπόλοιπη μέρα, τότε θέλεις να δεις όλες τις αποχρώσεις του καλοκαιριού. Με έμπνευση από τις αντίστοιχες παραλίες…

Ηavaianas, λοιπόν. Απλώς αυτή τη φορά δεν πρόκειται για σαγιονάρες, όπως συνειρμικά πηγαίνει το μυαλό μας, αλλά για γυαλιά ηλίου. Πολύχρωμα αλλά και μονοχρωματικά, ιδιαίτερα, ευκολοφόρετα, ιδανικά για όσους δεν χάνουν τον χρόνο τους γυαλίζοντας τα …τζάμια των γυαλιών τους.

Floripa, για αρχή, για να περάσουμε σε στρογγυλές φόρμες και άλλες…εξωτικές ονομασίες και να μπούμε στο κλίμα: Rio, Paraty, Trancoso, Noronha.

Και να φορέσουμε, έστω με το μυαλό μας, σχέδια σε pop mirror και αντιθέσεις, με καθρέφτες για τις απαραίτητες αντανακλάσεις, βραχίονες που προκαλούν τα βλέμματα και συνθέτουν ένα διαφορετικό χρωματικό σενάριο κάθε φορά.

Lollypop και παστέλ, candy και ματ αποτέλεσμα, χρωματικές αντιθέσεις για να μπορούμε να πειραματιζόμαστε, ειδικά τις ημέρες που όλα είναι μαύρα κι εμείς θέλουμε να δούμε λίγο…φως. Έστω από μέσα μας.