Πώς θα έμοιαζε το σπίτι της Carrie αν γυριζόταν το Sex and the city σήμερα;

carrie-6
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Mε την αφορμή της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την προβολή της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς, όλοι οι πειραματισμοί στο ντιζάιν είναι ευπρόσδεκτοι. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το είδαμε κι αυτό. Το μικροσκοπικό διαμέρισμα της Sarah Jessica Parker, δηλαδή της Carrie Bradshaw στη Νέα Υόρκη, να αλλάζει ύφος και να γίνεται ακόμη πιο μοντέρνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα.

Οπότε κυριαρχεί ακόμη η ρετρό αισθητική, μαζί με εντυπωσιακά έπιπλα, που θα μπορούσαμε να έχουμε κι εμείς στο σπίτι μας, αν και αυτό που ζηλεύουμε χρόνια τώρα είναι η ντουλάπα, η παπουτσοθήκη, τα ράφια, η μίνι πασαρέλα Εντός, μαζί με την μπουτίκ κατ' οίκον.

Και αν υπάρχει το άγγιμα του…Αidan κάπου, αλλά και τους Mr Big, με μια ματιά στο τώρα, θα ήταν η έμφαση στο δέρμα, στο ξύλο, στις καθαρές γραμμές, στα έργα τέχνης με μινιμαλιστική διάθεση, η δεκαετία του '60 και του '70, με ένα πιο πολυτελές άγγιγμα.

Οπότε το Σεξ και η Πόλη αποτυπώνονται και στο ντιζάιν και μας εμπνέουν, σχεδόν ανέξοδα, να βρούμε την Carrie, τη Samantha, την Charlotte, την Miranda, που κρύβουμε μέσα μας και να ξεσπάσουμε δημιουργικά στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, στο μπάνιο, στην κουζίνα, ανάλογα πάντα με τον χαρακτήρα που έχουμε επιλέξει να υποδυθούμε μέχρι τέλους.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com