Η νέα τάση στα νύχια δανείζεται το κιτς από τα nineties

jelly-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εντυπωσιαζόμαστε από κάθε βερνίκι, κάθε τρέλα, κάθε σκιά που βλέπουμε στο Ιnstagram. Είστε έτοιμες να βάψετε τα νύχια σας με χρώματα δανεικά από τη δεκαετία του '90, οριακά κιτς; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν θα αναφερθούμε ξανά στο όνομα της Kylie Jenner γιατί έχει καταντήσει γραφικό. Κι όμως είναι πάλι εκείνη υπεύθυνη που ανακάλυψε την εικόνα στο Ιnstagram για να την αναπαράγει και να την επικυρώσει με τον δικό της τρόπο.

Και πρόκειται για τη νέα τάση στο μανικιούρ. Ημιμόνυμο; Tζελ; Kάτι ενδιάμεσο μάλλον, αν και τελικά μια δοκιμή μόνο θα μας πείσει.

Το «σωστό» hashtag είναι #jellynails και δεν θα πρέπει να πάμε μακριά, αφού είναι μια διάθεση που κληρονομήσαμε από τη δεκαετία του '90, μιμείται τα παπούτσια της εποχής, εκείνα τα κακόγουστα πλαστικά αξεσουάρ ειδικά για τη θάλασσα.

Θυμάστε; Ή τα φοράτε ακόμη; Τα νύχια του καλοκαιριού είναι τεράστια, διάφανα, κιτς, μονοχρωματικά. Με εκατομμύρια ακόλουθους σε ό,τι έχει να κάνει με την τέχνη των άκρων, είναι θέμα ημερών να δούμε κάτι καινούργιο.

Σκεφτείτε ακρυλικά νύχια, υπερμεγέθη, φούξια, σαν αυτά που πόσταρε η Kylie Jenner πριν από λίγες ημέρες για να μαθαίνουμε. Οπάκ, διάφανα στο τελείωμά τους, η νέα τάση που θα παλιώσει μόλις αρχίσουν να πέφτουν τα φύλλα στους δρόμους…Με το πρώτο πρωτοβρόχι. Kαι το τελευταίο μπουκαλάκι ασετόν. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com