Πωλείται και το σπίτι της Elizabeth Taylor

elizabeth-taylor-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Θέλετε να δείτε πώς μοιάζει η έπαυλη στην οποία έζησε η Elizabeth Taylor τη δεκαετία του '50 στο Μπέβερλι Χιλς; Πωλείται για πρώτη φορά ύστερα από 21 χρόνια…Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι το σπίτι στο οποίο έζησε η Elizabeth Taylor στα fifties με τον Μichael Wilding, και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 15.9 εκατομμύρια δολάρια, μαζί με τη χρυσή του ιστορία.

Και φυσικά πρόκειται για ένα σπίτι που έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές, με τον αρχιτέκτονα και τον διακοσμητή που το έχουν επιμληθεί να έχουν βάλει τις…πινελιές τους σε σταρς όπως η Cher και η Barbara Streisand, για να καταλάβουμε λίγο και την κλίμακα, όπως και το στιλ της αισθητικής. 

Έξι κρεβατοκάμαρες, εφτά μπάνια, απίστευτη θέα και φυσικά πισίνα, spa, πολυτέλεια στα πατώματα, στο ταβάνι, στις λεπτομέρειες, στα έπιπλα, στα έργα τέχνης, στη βιτρίνα και το περιεχόμενο…

Αν θα μπορούσε να έχει γίνει Μουσείο Elizabeth Taylor; Όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να υπάρχουν αληθινά διαμάντια και μια εξίσου αληθινή και λαμπερή ιστορία. Ιδανικά με χάπι έντ ή…δράμα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com