Η τάση του καλοκαιριού θέλει τις τσάντες χαλαρές σαν τη διάθεσή μας

tsanta-kalokairi-moda
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2019

Aυτό που συμβαίνει με τα αξεσουάρ το φετινό καλοκαίρι, δεν έχει γίνει ξανά στην ιστορία της μόδας. Θέλετε να δούμε τι έχει αλλάξει προς όφελός μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πάμε να αγοράσουμε τσάντα για το καλοκαίρι; 

Μπορεί να μην έχει φτάσει τόσο έντονα ως διάθεση στην Ελλάδα, αλλά αν παρατηρήσετε τι εμφανίζεται στη μόδα του δρόμου σε διεθνές επίπεδο, στο Ιnstagram αλλά και στα eshops που προσφέρουν έξυπνες λύσεις για σύγχρονες καταναλώτριες που δεν θέλουν να ξοδεύουν μια περιουσία για τσάντες, το παιχνίδι έχει αλλάξει.

Φανταστείτε λοιπόν πορτοφόλια, μίνι εκδοχές, φακέλους, που κρέμονται από λεπτά λουράκια, απρόσμενα, έθνικ, αλλά ακόμη και αλυσίδες, και γίνονται οι ιδανικοί συνένοχοι για να κουβαλάμε μέρα και νύχτα τα απολύτως απαραίτητα. Ποια είναι αυτά; Kινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, κραγιόν, περίπου αυτά.

Και αν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά είναι ο τρόπος που μπορούμε να κρατάμε την τσάντα μας, σταυρωτά, στο πλάι, στο στιλ ταχυδρόμου, τυλίγοντας την αλυσίδα στον καρπό του ενός χεριού σαν βραχιόλι και αν μας βολεύει καλύτερα, όπως ακριβώς κρατάμε και τη σακούλα ή την πάνινη τσάντα του σούπερμαρκετ. Πάμε να σχεδιάσουμε την ιδανική τσάντα του καλοκαιριού;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Πάμε να αγοράσουμε τσάντα για το καλοκαίρι;