Ποια είναι η Pat McGrath με τα χρυσά χέρια που μεταμορφώνει τους celebrities;

mcgrath-3
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Γνωρίζουμε ότι η Pat McGrath είναι ίσως η πιο αναγνωρίσιμη και ταλαντούχα μακιγιέζ στον πλανήτη. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε ίσως είναι πως είναι πλέον και η πλουσιότερη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν αγαπάς τα περιοδικά μόδας, αποκλείεται να μην έχεις δει δουλειές της. Ειδικά η αμερικάνικη Vogue έχει αφιερώσει ολόκληρα τεύχη στα…χρυσά της χέρια με μεταμορφώσεις μοντέλων, ηθοποιών, αθλητριών, τραγουδιστριών, σε κάτι εξωπραγματικό.

Και από τότε που η έμπειρη μακιγιέζ αποφάσισε να σταματήσει να συνεργάζεται με άλλες εταιρείες καλλυντικών και να λανσάρει τη δική της, έγινε ζάπλουτη.

Δεν είναι τυχαίο πως οτιδήποτε κι αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που λειτουργεί και ως βιτρίνα του καταστήματός της, δηλαδή, και ως αυτόματος κράχτης, εξαντλείται σε δευτερόλεπτα.

Γιατί και ο τρόπος που παρουσιάζονται τα προϊόντα, είναι μαγικός. Βλέπεις τις μπλε σκιές να απλώνονται στα βλέφαρα και με μια κίνηση να «ζωντανεύουν» και να αστράφτουν. Και πώς μεταφράζεται όλο αυτό σε πωλήσεις; H εταιρεία καλλυντικών της Pat McGrath εκτιμάται στο 1 δισ. δολάρια. Μήπως από εδώ και πέρα θα την βλέπουμε όχι πίσω από τα editorials μόδας αλλά την ίδια πρωταγωνίστρια και εξώφυλλο μαζί;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com